asiczka1113
|
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 4:12 pm Temat postu: Potzebuje rady |
|
|
Witam Was, opisze moja sutylacje i powiem o co mi chodzi, niestety gdy bylo trzeba dbać o zabki to mi nikt w domku nie zagwarantowal opieki stomatologicznej w wieku 17 lat wyrwano mi już 4 zeby, potem dostałam wrzodow i kwasy zoladkowe zniszczyły spora czesc tego co zostało:/, niektórych zębów nie dało się wyleczyć i tak o to w wieku 24 lat nie mam połowy zębów co daje mi pozadnie w kość i niszczy mi radość z życia na górze mam zeby z lewej strony do 4 ki a z prawej ( nietety ) mam od 1-3 przerwa i reszta czyli brak mi 4!!! Co jest nie do wytrzymania ;( ! Na dole jest z jednej strony brak dwóch na końcu i z dugiej to samo!!;,,(! Nie powiem co bym zrobiła moim rodzicom jak bym mogła.. Ale stalo się nic nie mogę już z tym zrobić jak tylko zapytać się kogoś kto się w tym orientuje jaki w przybliżeniu mógł by być najtańszy koszt implantow w mojej sytulacji , nie chce nosić ruchomych protez ( mam już taka;/) ponieważ to jest tak nie komfortowe ze aż się che plakac.. Proszę o jakieś konkretne odpowiedzi, nie ma się co śmiać z ludzi w takich sytlacjach;(! Pozdrawiam _________________ Gdyby życie potoczylo się inaczej.. Pewnie bym była teraz szczesliwa z pięknym uśmiechem.. |
|