Forum implanty - profesjonalna implantologia Strona Główna
FAQ Szukaj Użytkownicy Rejestracja Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Potzebuje rady

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum implanty - profesjonalna implantologia Strona Główna -> Implanty
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
asiczka1113

PostWysłany: Sro Mar 10, 2010 4:12 pm    Temat postu: Potzebuje rady Odpowiedz z cytatem

Witam Was, opisze moja sutylacje i powiem o co mi chodzi, niestety gdy bylo trzeba dbać o zabki to mi nikt w domku nie zagwarantowal opieki stomatologicznej w wieku 17 lat wyrwano mi już 4 zeby, potem dostałam wrzodow i kwasy zoladkowe zniszczyły spora czesc tego co zostało:/, niektórych zębów nie dało się wyleczyć i tak o to w wieku 24 lat nie mam połowy zębów co daje mi pozadnie w kość i niszczy mi radość z życia na górze mam zeby z lewej strony do 4 ki a z prawej ( nietety ) mam od 1-3 przerwa i reszta czyli brak mi 4!!! Co jest nie do wytrzymania ;( ! Na dole jest z jednej strony brak dwóch na końcu i z dugiej to samo!!;,,(! Nie powiem co bym zrobiła moim rodzicom jak bym mogła.. Ale stalo się nic nie mogę już z tym zrobić jak tylko zapytać się kogoś kto się w tym orientuje jaki w przybliżeniu mógł by być najtańszy koszt implantow w mojej sytulacji , nie chce nosić ruchomych protez ( mam już taka;/) ponieważ to jest tak nie komfortowe ze aż się che plakac.. Proszę o jakieś konkretne odpowiedzi, nie ma się co śmiać z ludzi w takich sytlacjach;(! Pozdrawiam
Mariusz
specjalista implantolog

PostWysłany: Nie Mar 21, 2010 9:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tutaj na taką osobistą poradę zapraszamy na wizytę do gabinetu.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum implanty - profesjonalna implantologia Strona Główna -> Implanty Strona 1 z 1
Skocz do:  

implanty stomatologiczne, stomatologia stomatolog Szczecin dobre implanty implanty Szczecin sytemy implantologii Noble Biocare
- - - -